1991-ben alakult soproni székhelyű vállalkozásunk építészeti- és generáltervezésre valamint műszaki ellenőrzésre és projektmenedzsmentre specializálódott. A projektek legtöbbje a néhány ezer m2-es alapterülettől a kb. 25.000 m2-nyi alapterületű ipari-, kereskedelmi- és hotelprojektek köréből kerül ki.

A helyi építési előírások és hatósági eljárásrend átfogó és mély ismerete ügyfélorientált, rugalmas szemlélettel párosítva lehetővé tette számunkra, hogy az elmúlt évtizedekben számos elégedett, visszatérő bel- és külföldi beruházóval sikeresen dolgozzunk együtt. Fennállásunk óta összesen több mint 1.000.000 m2 tervezésében vettünk részt több száz projekten. Napi rutinunkhoz tartozik, hogy szolgáltatásainkat az ingatlan adás-vételi tanácsadás ill. beépítési- és megvalósíthatósági tanulmányoktól kezdve egészen a teljes és komplex megvalósításig több nyelven nyújtsuk.

Ügyvezetőink a Magyar Építész Kamara valamint a Győr-Moson-Sopron megyei Építész Kamara tagjai.

Kubinszky Gábor a magyar kamarai tagság mellett rendelkezik az osztrák Ziviltechniker jogosultsággal és 2018 óta tagja a ZiviltechnikerInnen, ArchitektInnen und Ingenieurinnen kamarának is.

Projektek

Szolgáltatások

Irodánk csaknem 30 éve végez generáltervezési, lebonyolítási és műszaki ellenőri tevékenységet több nyelven a kor követelményeinek megfelelő technológiai háttérrel, szoftverekkel.

Karrier

Kérem tekintse meg cégünknél aktuálisan hirdetett pozíciókat!